logo

Profesionalismul si expertiza ne recomanda

© R&I Group. Toate drepturile rezervate. Designed by Digital Guns

Sunati acum! +40 213 117 782
Secretariat

+40 213 117 782

Program:

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Email:

office@ri-group.ro

 

Plan de reorganizare LUSDAN SRL

Home / Media  / Plan de reorganizare LUSDAN SRL

Plan de reorganizare LUSDAN SRL

R & I Group SPRL, denumit anterior  ZRP Insolvency S.P.R.L., în calitate de administrator judiciar al debitorului LUSDAN S.R.L. desemnat prin Hotărârea intermediară 668 din data de 18.12.2017 pronunţată de Tribunalul Suceava – Secția a II a Civilă, în dosarul cu numărul 7540/86/2017

 

ANUNŢĂ

 

S-a depus la dosarul cauzei, planul de reorganizare propus de către Lusdan SRL prin administrator special, cu privire la reorganizarea activităţii debitoarei.

 

Se convoacă Adunarea Generală a Creditorilor la data de 03.06.2019 ora 11°°, având ca ordine de zi „Votarea planului de reorganizare propus de Lusdan SRL prin administrator special”.

 

Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială autentică sau, în cazul creditorilor bugetari şi a celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii.

 

Creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care se exprimă votul, semnată de creditor, sau înscrisul în format electronic căruia i s-a încorporat, ataşat ori asociat semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat valabil, poate fi comunicat prin orice mijloace, până în ziua fixată pentru exprimarea votului.

 

Acţionarii şi creditorii cu titluri de valoare la purtător vor trebui să depună originalele la administrator cu cel puţin 5 zile înainte de data fixată pentru exprimarea votului, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a vota.

 

Din momentul publicării, toate părţile interesate vor fi socotite că au cunoştinţă de plan şi de data de exprimare a votului.

 

INFOMAŢII SUPLIMENTARE

 

Planul poate fi consultat de orice persoană interesată, la dosarul cauzei, la sediul social al societăţii debitoare SC Lusdan SRL, cu sediul social în în Sat Dorneşti, Comuna Dorneşti, Nr. 937, Judet Suceava, la sediul administratorului judiciar R & I Group SPRL, denumit anterior ZRP INSOLVENCY S.P.R.L. cu sediul social în Str. Popa Savu, nr. 40, sector 1, București, pe siteul www.ri-group.ro

 

No Comments

Post a Comment