logo

Profesionalismul si expertiza ne recomanda

© R&I Group. Toate drepturile rezervate. Designed by Digital Guns

Sunati acum! +40 213 117 782
Secretariat

+40 213 117 782

Program:

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Email:

office@ri-group.ro

 

FLORIREX SRL – PROCEDURA NEGOCIERE DIRECTA

Home / Publicatii de vanzare  / FLORIREX SRL – PROCEDURA NEGOCIERE DIRECTA

FLORIREX SRL – PROCEDURA NEGOCIERE DIRECTA

ANUNT NEGOCIERE DIRECTA – FLORIREX SRL

 

Subscrisa, R & I GROUP S.P.R.L., denumită anterior ZRP Insolvency S.P.R.L., societate profesională cu sediul în Mun. București, Str. Clopotarii Vechi nr. 27, Sector 1, înregistrată în Registrul Formelor de Organizare al U.N.P.I.R. sub numărul 0571, având numărul matricol 2A0571, desemnată în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC FLORIREX S.R.L.– în faliment, in bankruptcy, en faillite, prin Hotărârea Intermediară 277 din data de 06.03.2017 pronunțată de Tribunalul Brașov – Secția a II-a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal în dosarul nr. 2302/62/2013,

 

În conformitate cu hotărârea adunării creditorilor din data de 28.04.2023, a fost aprobat Regulament privind vânzarea directă a bunului imobil  – constructie pensiune turistica, situata in Zona Turistica Sâmbătă de Sus, comuna Sâmbătă, jud. Brașov, si a bunurile incorporale (dotări fixe),proprietatea debitorului FLORIREX SRL în faliment, în bankruptcy, en faillite, la pretul de pornire de de 300.000,00 euro, exclusiv TVA. Vânzarea se va efectua prin negociere directă.

Pasul de supraofertare este în cuantum de 15.000 €, fara TVA pentru bunului imobil  – constructie pensiune turistica, situata in Zona Turistica Sâmbătă de Sus, comuna Sâmbătă, jud. Brașov, si a bunurile incorporale (dotări fixe), proprietatea  debitorului FLORIREX SRL.

 

Potentialii cumparatori vor depune ofertele în termen de 30 de zile de la data publicării prezentului anunţ, prin cerere adresată lichidatorului judiciar, cu respectarea celorlalte condiţii prevăzute în caietul de sarcini şi în regulamentul de negociere.

Persoanele interesate sa participe la procedura de vanzare pot achiziționa Caietul de sarcini de la sediul lichidatorului judiciar. R&I GROUP SPRL din str. Clopotarii Vechi,  nr. 27, sector 1, Bucureşti, începând cu data prezentului anunț.

Nu vor fi admise persoanele care nu au depus până la termenul limită de 30 zile de la data publicarii anuntului documentele solicitate prin caietul de sarcini.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la lichidatorul judiciar R&I GROUP SRPL, nr. telefon/0752146791, e-mail bogdan.irimia@ri-group.ro

No Comments

Post a Comment