Misiune si Viziune

În şah, ca şi în business, performanţa cere disciplină, mişcări tactice, strategii de amploare, cunoaşterea perfectă a regulilor şi a mutărilor câştigătoare, dar şi creativitate şi instinct. Sloganul ONE MOVE AHEAD face parte din același univers şi conţine într-o formă concisă ceea ce își propune R & I Group, şi anume să aibă întotdeauna un avans, să fie cu un pas înaintea tuturor.

ONE MOVE AHEAD. Considerăm că orice procedură, fie că este de prevenție a insolvenței, fie că este chiar de insolvență, trebuie să aibă o strategie bazată pe anticiparea pașilor care trebuie realizați pentru a atinge rezultatul dorit. Credem cu tărie că strategia este cea care face diferența între reușită și eșec, iar strategia fără tactică face ca drumul spre victorie să devina mai lung și mai nesigur.

MISIUNEA R & I Group este aceea de a oferi o atitudine echilibrată, bazată pe experiența îndelungată în domeniu a partenerilor R & I Group, dar și pe profesionalismul întregii echipe, care permite punerea în valoare a afacerii şi a activelor debitorului în vederea maximizării averii acestuia, şi care asigură creşterea gradului de recuperare a creanţelor înscrise la masa credală.