Proprietatea imobiliară (tip hală de producţie şi sediu de firmă)

Subscrisa ZRP INSOLVENCY S.P.R.L. cu sediul în str. Dimitrie Racovita, nr. 28-30, sector 2, Bucureşti, în calitate de lichidator judiciar, în dosarul nr. 14630/99/2011 aflat pe rolul Tribunalului Iaşi – Secţia a II-a Civilă, având ca obiect procedura falimentului S.C. FIDES L&H S.R.L. cu sediul în Municipiul Iaşi, Strada Cazaban, Nr. 3A-5-7, Judeţ Iaşi, organizează licitaţie publică cu strigare, prin metoda licitaţiei competitive pentru valorificarea in bloc a bunurilor proprietatea S.C. FIDES L&H S.R.L., respectiv:

 

  • Proprietatea imobiliară (tip hală de producţie şi sediu de firmă) compusă din teren intravilan, în suprafaţă de 796 m.p. şi corp clădire cu destinaţie de hală de producţie şi sediu firmă cu regim de înalţime S+P+1E+M, situată în Municipiul Iaşi Strada Cazaban, Nr. 3A-5-7, Judeţ Iaşi, bunurile mobile aferente construcției respectiv: centralină GAS MOD, centrală telefonică, sistem de supraveghere.

 

  • Utilajele şi echipamente tehnologice, respectiv: casa de marcat și calculator BLUE SE, fax Panasonic UF49;

 

  • Utilaje și echipamente de panificaţie, respectiv: cuptor electric Miwe+ Anexe, modelator panificație 2 cilindri, mixer Planetar Ostaly+ Set 3 scule de lucru, mașină foietat Ostaly cu benzi din plasă, mașină de foietat, mașină de ambalat în vid model Mopels, mașină rotativă pentru format covrigi, dospitor cu două uși Telbo F6.

 

Bunurile se vor valorifica in bloc, la pretul de pornire de 260.000 Euro, exclusiv TVA.

 

Persoanele interesate să participe la licitaţie pot să achiziţioneze caietul de sarcini de la sediul lichidatorului judiciar ZRP INSOLVENCY S.P.R.L. din str. Dimtrie Racovita, nr. 28-30, sector 2, Bucureşti.

 

Licitaţia va avea loc în data de 14.07.2017, ora 15⁰⁰, la sediul lichidatorului judiciar mai sus menţionată.

Nu vor fi admise la licitaţie persoanele care nu au depus până la termenul limită documentele solicitate prin caietul de sarcini. In caz de neadjudecare licitatia se va relua in data de 21.07.2017 si 28.07.2017, in acelasi loc si la aceeasi ora.

Informații suplimentare la telefon: 021 311 77 82 sau e-mail: licitatii@zrp.ro.

Comments are closed.