Adresa de e-mail: Calin.zamfirescu@zrp.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Călin-Andrei Zamfirescu este unul dintre cei mai reputați avocați din Romania, un litigator cu o experiență de peste 35 de ani în domeniul avocaturii și practician în insolvență de 16 ani. Experiența sa se concentrează în domeniul soluționării litigiilor și arbitrajului, acoperind un spectru larg de litigii în domeniul bancar, financiar, al insolvenței, al lichidării și falimentului.

Acesta “este apreciat ca fiind o personalitate marcantă în domeniul litigiilor” și “ un avocat reputat în domeniul soluţionării disputelor și al arbitrajului. Călin Zamfirescu oferă servicii de consultanță şi reprezentare în dispute din domeniul bancar, financiar și insolvență” (Chambers&Partners, 2014).

Călin -Andrei Zamfirescu a participat ca avocat și ca lichidator în cadrul unor proceduri de reorganizare și faliment de mare complexitate și a acordat asistență juridică în cadrul procedurilor de executare silită și lichidare judiciară, coordonând, totodată, reprezentarea intereselor creditorilor, sau, după caz, a debitorilor.

Călin-Andrei Zamfirescu este Președintele de Onoare al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Șeful Delegației Uniunii Naționale a Barourilor din Romania la CCBE și Președintele de Onoare a Uniunii Profesiilor Liberale din Romania.

 

Călin- Andrei Zamfirescu – Partener Fondator,