Adresa de e-mail: elena.cosma@ri-group.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Elena Cosma este Managing Partner ZRP Insolvency și are o experiență solidă de peste 38 de ani în domeniul bancar și financiar, cu accent pe aspecte de creditare și recuperare credite neperformante.

Ca și Managing Partner, Elena Cosma, trasează direcția strategică a firmei și supraveghează îndeplinirea cu succes a mandatelor primite de către ZRP Insolvency în dosarele de insolvență.

Având o experiență de peste 9 ani in domeniul insolvenței, Elena Cosma a coordonat procedurile specifice pentru mai multe proiecte importante precum TNUVA ROMANIA MILK, ISORAST TECHNOLOGY - ROTARY SRL, ENERGY BIO CHEMICALS și K & S ELECTRIC POWER POINT.

Managing Partnerul ZRP Insolvency este licențiat în Economie, specializarea Finanţe - Bănci şi deţine un MBA în Managementul Companiei.

A absolvit cursuri de specialitate în domeniul restructurării companiilor, managementului bancar şi analizei financiare în cadrul unor instituţii de prestigiu locale şi internaţionale.

Elena Cosma este practician în insolvență din anul 2005 și a participat la derularea primului dosar de insolvență din Romania.

Anterior poziției sale în cadrul ZRP Insolvency, a ocupat poziții de conducere la doua dintre cele mai importante bănci comerciale din Romania.

Elena Cosma- Managing Partner,