Adresa de e-mail: stan.tirnoveanu@zrp.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Stan Tîrnoveanu este Partener Fondator ZRP Insolvency S.P.R.L. și are o experiență de peste 30 de ani în avocatură și de 18 ani în calitate de practician în insolvență.

Publicația internațională Chambers&Partners îl clasează încă din anul 2010 și până în prezent pe prima poziție în domeniul Insolvenţei și Restructurării. Acesta afirmă că Stan Tîrnoveanu este “unul dintre cei mai buni și respectați practicieni în domeniul procedurilor de insolvenţă care asigură asistență atât creditorilor cât și debitorilor”.

De asemenea publicația internațională Legal 500 confirmă faptul că Stan Tîrnoveanu este “ un avocat priceput care acționează în restructurare și în recuperarea datoriilor, la nivel corporativ înalt, fiind recunoscut pentru viziunea sa strategică și având performanțe excelente”.

În anul 2013, Stan Tîrnoveanu este singurul avocat care ocupă prima poziție în clasamentul realizat de prestigioasa publicație internațională Chambers & Partners, ediţia Chambers Global, în domeniul Insolvenţei. Aceiași publicație amintește faptul că “avantajul său profesional este dat de cunoștințele sale solide în domeniul bancar și proceduri similare, arii unde acesta are o viziune strategică și performanțe excelente”.

Alte surse declară cu încredere că Stan Tîrnoveanu “este primul nume care vine în minte pentru acest tip de munca. Am încredere în cunoștințele sale.”

 

Stan Tîrnoveanu - Partener Fondator,