logo

Profesionalismul si expertiza ne recomanda

© R&I Group. Toate drepturile rezervate. Designed by Digital Guns

Sunati acum! +40 213 117 782
Secretariat

+40 213 117 782

Program:

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Email:

office@ri-group.ro

 

Echipa noastra

Echipa

Ne mandrim cu o echipa cu o experienta de peste 15 ani.

Ne mandrim cu o echipa cu o experienta de peste 15 ani.

Elena Cosma

Elena Cosma

Elena Cosma este Managing Partner R & I GROUP și are o experiență solidă de peste 38 de ani în domeniul bancar și financiar, cu accent pe aspecte de creditare și recuperare credite neperformante.

Ca Managing Partner, Elena Cosma trasează direcția strategică a firmei și supraveghează îndeplinirea cu succes a 0biectivelor stabilite si a strategiei pentru fiecare client al acesteia.

Având o experiență de peste 15 ani in domeniul insolvenței, Elena Cosma a coordonat procedurile specifice pentru mai multe proiecte importante precum TNUVA ROMANIA MILK, ISORAST TECHNOLOGY – ROTARY SRL, ENERGY BIO CHEMICALS și K & S ELECTRIC POWER POINT.

Managing Partnerul R & I GROUP este licențiat în Economie, specializarea Finanţe – Bănci şi deţine un MBA în Managementul Companiei.
A absolvit cursuri de specialitate în domeniul restructurării companiilor, managementului bancar şi analizei financiare în cadrul unor instituţii de prestigiu locale şi internaţionale.

Elena Cosma este practician în insolvență din anul 2005 și a participat la derularea primului dosar de insolvență din Romania.
Anterior poziției sale în cadrul R & I GROUP, a ocupat poziții de conducere la doua dintre cele mai importante bănci comerciale din Romania.

Partener Fondator

Stan Tîrnoveanu

Stan Tîrnoveanu este Partener Fondator R & I GROUP S.P.R.L. și are o experiență de peste 30 de ani în avocatură și de peste 20 ani în calitate de practician în insolvență.

Publicația internațională Chambers&Partners îl clasează încă din anul 2010 și până în prezent pe prima poziție în domeniul Insolvenţei și Restructurării. Acesta afirmă că Stan Tîrnoveanu este “unul dintre cei mai buni și respectați practicieni în domeniul procedurilor de insolvenţă care asigură asistență atât creditorilor cât și debitorilor”.

De asemenea publicația internațională Legal 500 confirmă faptul că Stan Tîrnoveanu este “ un avocat priceput care acționează în restructurare și în recuperarea datoriilor, la nivel corporativ înalt, fiind recunoscut pentru viziunea sa strategică și având performanțe excelente”.

În anul 2013, Stan Tîrnoveanu este singurul avocat care ocupă prima poziție în clasamentul realizat de prestigioasa publicație internațională Chambers & Partners, ediţia Chambers Global, în domeniul Insolvenţei. Aceiași publicație amintește faptul că “avantajul său profesional este dat de cunoștințele sale solide în domeniul bancar și proceduri similare, arii unde acesta are o viziune strategică și performanțe excelente”.

Alte surse declară cu încredere că Stan Tîrnoveanu “este primul nume care vine în minte pentru acest tip de munca. Am încredere în cunoștințele sale.”

Partener Fondator

Călin-Andrei Zamfirescu

Călin-Andrei Zamfirescu este unul dintre cei mai reputați avocați din Romania, un litigator cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul avocaturii și practician în insolvență de peste 20 ani. Experiența sa se concentrează în domeniul soluționării litigiilor și arbitrajului, acoperind un spectru larg de litigii în domeniul bancar, financiar, al insolvenței, al lichidării și falimentului.

Acesta “este apreciat ca fiind o personalitate marcantă în domeniul litigiilor” și “ un avocat reputat în domeniul soluţionării disputelor și al arbitrajului. Călin Zamfirescu oferă servicii de consultanță şi reprezentare în dispute din domeniul bancar, financiar și insolvență” (Chambers&Partners, 2014).

Călin -Andrei Zamfirescu a participat ca avocat și ca lichidator în cadrul unor proceduri de reorganizare și faliment de mare complexitate și a acordat asistență juridică în cadrul procedurilor de executare silită și lichidare judiciară, coordonând, totodată, reprezentarea intereselor creditorilor, sau, după caz, a debitorilor.

Călin-Andrei Zamfirescu este Președintele de Onoare al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Șeful Delegației Uniunii Naționale a Barourilor din Romania la CCBE și Președintele de Onoare a Uniunii Profesiilor Liberale din Romania.