logo

Profesionalismul si expertiza ne recomanda

© R&I Group. Toate drepturile rezervate. Designed by Digital Guns

Sunati acum! +40 213 117 782
Secretariat

+40 213 117 782

Program:

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Email:

office@ri-group.ro

 

Prezentarea Companiei

Specifics of international private law.

Societatea a fost fondată de Stan Tîrnoveanu și Călin-Andrei Zamfirescu în anul 2011, doi dintre cei mai renumiţi practicieni în insolvenţă din România, cu expertiză relevantă în domeniu. Inițial numele societății a fost ZRP Insolvency SPRL.

Cei doi fondatori ai societății au colaborat cu mult înaintea înființării companiei, în cadrul altei societăți de insolvență. Printre cele mai importante proiecte gestionate numărându-se lichidarea Bankcoop și a Băncii Albina.

Cu o experiență de peste 18 ani ca practician în insolvență și de 30 de ani ca avocat, Stan Tîrnoveanu a gestionat în calitate de administrator judiciar unul dintre cele mai complexe dosare de insolvență din domeniul bancar, insolvența Băncii Dacia Felix. Încă din anul 2010, publicația juridică internațională Chambers&Partners îl clasează pe prima poziție în domeniul Insolvenţei şi Restructurării drept “unul dintre cei mai buni și respectați practicieni în domeniul procedurilor de insolvenţă, care asigură asistență atât creditorilor cât și debitorilor” (Chambers&Partners, 2014). Aceeași publicație aminteşte că “avantajul său profesional este dat de cunoștințele solide din domeniul bancar și proceduri similare, fiind apreciat pentru viziunea strategică și performanțele excelente in domeniu”.

Călin-Andrei Zamfirescu este unul dintre cei mai reputați avocați din Romania, un litigator cu o experiență de peste 35 de ani în domeniul avocaturii și de peste 18 ani în calitate de practician în insolvență. Acesta “este apreciat ca fiind o personalitate marcantă în domeniul litigiilor” și “ un avocat reputat în domeniul soluţionării disputelor și al arbitrajului. Călin Zamfirescu oferă servicii de consultanță şi reprezentare în dispute din domeniul bancar, financiar și insolvență” (Chambers&Partners, 2014).

Elena Cosma se alătura echipei de management la scurt timp după înființarea ZRP Insolvency în calitate de partener coordonator. Cu experiență solidă de peste 38 de ani în domeniul bancar și financiar, aceasta a ocupat anterior poziții de conducere în Departamentul Credite, respectiv în Departamentul de Recuperare a Creditelor Neperformante și Restructurarea Societăților Comerciale, la doua dintre cele mai importante bănci comerciale din Romania.

În anul 2018, societatea își schimba denumirea din ZRP Insolvency SPRL în R & I Group SPRL, ca urmare a experinței castigate în domeniul restructurarii companiilor.

Beneficiind de experiența partenerilor săi, societatea de insolvență a devenit în scurt timp unul dintre cei mai importanți jucători din domeniu. Compania este specializată în proceduri de reorganizare și gestionarea eficientă a dosarelor de insolvență.

Despre R&I Group SPRL

RI Group SPRL este o societate profesională cu răspundere limitată care oferă o gamă de servicii complete și moderne.

Serviciile oferite includ consilierea clienților privind profilaxia insolvenței comerciale, managementul situațiilor de criză, consultanța în pre-insolvență, întocmirea planului de reorganizare și analiza posibilităților de redresare, gestionarea procedurilor de reorganizare, lichidare judiciară și lichidare voluntară.