logo

Profesionalismul si expertiza ne recomanda

© R&I Group. Toate drepturile rezervate. Designed by Digital Guns

Sunati acum! +40 213 117 782
Secretariat

+40 213 117 782

Program:

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Email:

office@ri-group.ro

 

Protectia datelor

cu caracter personal
 1. Acest site, ri-group.ro(„Site”) este realizat si operat de R & I GROUP SPRL, o societate de practicieni in insolventa din Romania, înscrisa in Registrul Formelor de Organizare in data de 28.10.2011 sub numarul RFO II – 0571.
 2. Utilizarea continutului acestui Site va respecta conditiile de utilizare mentionate in continuare. Prin simpla accesare a acestui Site ati agreat in mod neconditionat aceste conditii de utilizare.
 3. R & I GROUP SPRL isi rezerva dreptul de a modifica sau completa oricand termenii si conditiile de utilizare ale acestui Site. Aceste modificari si / sau completari vor intra in vigoare in momentul mentionarii lor in cadrul acestui Site.
 4. Acest Site contine si date si informatii avand natura juridica. Orice astfel de informatie, continuta in orice tip de material realizat sau pus la la dispozitie de catre R & I GROUP SPRL, sau la care face trimitere acest Site, va fi considerata ca avand in mod exclusiv o natura generala si un simplu scop de informare, ea neputand fi in niciun fel considerata ca furnizand un serviciu de asistenta juridica, asistenta in cadrul procedurii insolventei, consultanta economica sau financiara.
 5. R & I GROUP SPRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio consecinta considerata ca fiind cauzata sau doar avand legatura cu orice actiune sau inactiune care poate fi determinata de interpretarea oricarui material continut de acest Site.
 6. R & I GROUP SPRL detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest Site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest Site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel orice parte sau intregul continut al acestui Site.
 7. Orice utilizator al acestui Site va putea imprima continutul oricarei parti a acestui Site numai pentru uz personal, non-comercial si informativ, fara a putea aduce nicio modificare continutului informatiei astfel copiate.
 8. R & I GROUP SPRL nu garanteaza in niciun mod securitatea si / sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest Site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand R & I GROUP SPRL. De asemenea, transmiterea oricarui tip de comunicatii electronice catre adresele de e-mail sau alte contacte ale membrilor R & I GROUP SPRL nu vor crea in niciun mod o relatie practician – client si nu vor impune nicio obligatie in sarcina R & I GROUP SPRL, inclusiv cu privire la continutul oricarei comunicari electronice primite, fata de care R & I GROUP SPRL nu isi asuma nicio obligatie de confidentialitate sau de alta natura, putand dispune liber, in orice mod, de continutul acesteia.
 9. R & I GROUP SPRL depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acetui Site. Cu toate acestea, R & I GROUP SPRL nu isi asuma nicio obligatie si nu garanteaza in niciun fel ca acest Site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale. De asemenea, R & I GROUP SPRL nu garanteaza in niciun mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest Site nu contin virusi si nu va avea nicio responsabilitate pentru niciun fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui Site. In consecinta, pentru protecta sa, orice utilizator al acestui Site trebuie sa utilizeze un program antivirus.
 10. Acest Site poate contine legaturi catre alte site-uri.. Nu ne asumam nicio responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe  sau exclusiv al celui care le acceseaza.
 11. R & I GROUP SPRL precum si oricare dintre asociatii, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in niciun mod pentru niciun prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui Site sau avand orice legatura cu continutul acestui Site.
 12. Orice disputa sau litigiu avand legatura cu accesarea, continutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea romana, atat in sens material cat si in sens procesual, competenta de solutionare a oricaror litigii apartinand in mod exclusiv instantelor din Romania.